Vrste masaža

Vrste masaža

relax-masaza

Relax masaža - blaga, prijanta masaža kojom se doprinosi opuštanju organizma. Doprinosi relaksaciji mišića, redukciji stresa i premora.

anticelulit-masaza

Anticelulit masaža - masaža koja doprinosi efikasnoj borbi protiv celulita. Za optimalne rezultate, anticelulit masažu treba proprapriti zdravom ishranom, adekvatnim unosom vode i redovnim vežbanjem.

maderoterapija

Maderoterapija - vrsta anticelulit masaže koja se obavlja pomoću posebno dizajniranih drvenih oklagija, i koja je veoma efikasna u redukciji celulita.

sportska-masaza

Sportska masaža - bilo da se sportom bavite profesionalno ili rekreativno, sportska masaža će doprineti bržem oporavku Vašeg tela nakon treninga. Doprinosi povećanju fleksibilnosti i unapređenju atletskih performansi, a može pomoći i kod sprečavanju i lečenju povreda.

antistres-masaza

Antistres masaža - kombinacija relax i terapeutske masaže sa primenom eteričnih ulja koji doprinose većoj relaksaciji.

masaza-vulkanskim-kamenjem

Masaža vulkanskim kamenjem - obavlja se pomoću toplog, vulkanskog kamenja koje ima svojstvo zadržavanja toplote. Vulkansko kamenje se postavlja na specifične delove tela. Toplota kamenje doprinosi poboljšanju krvotoga do regija gde se kamenje postavlja, te je iz tog razloga idealno za tretiranje povreda.

otvaranje-cakri

OTVARANJE ČAKRI imamo unutrašnji svet i ne treba sumnjati u to. Razumevanje čakri je jedan od najefikasnijih načina da se dostignu različiti nivoi svesti koja nam je dostupna. Čakre nam otvaraju put ka identifikaciji tipa energije koji doživljavamo kao iskustvo.

Sve je energija“

OTVARANJE ČAKRI se vrši pomoću kristala za odredjenu oblast u organizmu. Uz to dobijate nežnu relax masažu, toplo vulkansko kamenje i naravno energiju kristala.
Tretman traje 45 min

terapeutska-masaza

Terapeutska parcijalna masaza ledja

Ova masaža se koristi kako bi se osoba oslobodila tenzije u bilo kom delu tela u veoma kratkom vremenskom periodu.
Masaža ima blagotvoran uticaj na naš organizam, a nervni sistem to posebno doživljava i veoma pozitivno reaguje. Efekti m su veoma umirujući, vraća mir i spokojstvo što ima potpuni balans u organizmu. Parcijalnom masažom se rešavaju konkretni problemi koji muče osobu, kao što su npr. ukočenost vrata i rameog pojasa ili bolovi u nogama

masaza-venturama-1
masaza-venturama-2

Masaža ventuzama - Vakum masaža primenjuje se kod bolova u leđima, bronhitisa, neuroze, zatvora. Korisna je za smanjenje telesne težine i za detoksikaciju, odnosno pročišćavanje organizma od otrova, kojima smo danas izloženi sa svih strana, što kroz ishranu što kroz nezdravo okruženje.

Terapija je bezbolna, a pacijent ima osećaj zategnutosti kože, s obzirom na to da se ona stvarno zateže i regeneriše.
Koristi se za Terapeutsku masažu leđa i u borbi protiv celulita.

masaza-cokoladom

Masaža toplom čokoladom - Masaža toplom čokoladom je prijatan i zdravstveno koristan tretman jer se stimulišu više čula. Čokolada, osim što divno miriše, relaksirajuće deluje na psihu, smanjuje napetost i stres.

Nežna stimulacija energetskih tačaka smanjuje napetost i stres, a miris čokolade daje prijatan osećaj relaksacije, opušta i popravlja raspoloženje