Vrste masaža

BODY TOUCH tretman je kombinacija masaže i energetskog tretmana sa ciljem da otkloni energetske blokade.Dopustite sebi da uživate u tretmanu i da na vlastitom duhu i telu osetite sve blagodati relaksacione i energetske masaže. Osetite snagu,vitalnost, poletnost i ispunjenost pozitivnom energijom.Energetski tretman će vam pomoći da se oslobodite svih oblika negativnih emocija, koje Vas sputavaju i opterećuju Vaše fizičko i mentalno telo.

relax-masaza

Relax masaža – blaga, prijanta masaža kojom se doprinosi opuštanju organizma. Doprinosi relaksaciji mišića, redukciji stresa i premora. 

anticelulit-masaza

Anticelulit masaža – masaža koja doprinosi efikasnoj borbi protiv celulita. Za optimalne rezultate, anticelulit masažu treba proprapriti zdravom ishranom, adekvatnim unosom vode i redovnim vežbanjem. 

maderoterapija

Maderoterapija – vrsta anticelulit masaže koja se obavlja pomoću posebno dizajniranih drvenih oklagija, i koja je veoma efikasna u redukciji celulita. 

sportska-masaza

Sportska masaža – bilo da se sportom bavite profesionalno ili rekreativno, sportska masaža će doprineti bržem oporavku Vašeg tela nakon treninga. Doprinosi povećanju fleksibilnosti i unapređenju atletskih performansi, a može pomoći i kod sprečavanju i lečenju povreda.

antistres-masaza

Antistres masaža – kombinacija relax i terapeutske masaže sa primenom eteričnih ulja koji doprinose većoj relaksaciji. 

masaza-vulkanskim-kamenjem

Masaža vulkanskim kamenjem – obavlja se pomoću toplog, vulkanskog kamenja koje ima svojstvo zadržavanja toplote. Vulkansko kamenje se postavlja na specifične delove tela. Toplota kamenje doprinosi poboljšanju krvotoga do regija gde se kamenje postavlja, te je iz tog razloga idealno za tretiranje povreda.

Masaža ventuzama – Vakum masaža primenjuje se kod bolova u leđima, bronhitisa, neuroze, zatvora. Korisna je za smanjenje telesne težine i za detoksikaciju, odnosno pročišćavanje organizma od otrova, kojima smo danas izloženi sa svih strana, što kroz ishranu što kroz nezdravo okruženje. Terapija je bezbolna, a pacijent ima osećaj zategnutosti kože, s obzirom na to da se ona stvarno zateže i regeneriše. Koristi se za Terapeutsku masažu leđa i u borbi protiv celulita.